«Μια νύχτα του Αυγούστου» : Ο Αντρέας έχει την ευκαιρία να λυτρωθεί από τα ισόβια δεσμά του (vid)

Δείτε τις συγκλονιστικές εξελίξεις στο δωδέκατο επεισόδιο της καθηλωτικής σειράς της ΕΡΤ1 «Μια νύχτα του Αυγούστου», που μεταδίδεται την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, στις 22:00.

Η Ρηνιώ είναι βαριά άρρωστη και η μικρή Χριστίνα καταφεύγει στην αγκαλιά του Μανώλη για απαντήσεις και παρηγοριά. Η Μαρία βρίσκεται σε δίλημμα αν θα πρέπει να ταχυδρομήσει στον Μανώλη το γράμμα που της έδωσε ο Αντρέας για εκείνον, ενώ ο Αντρέας έχει την ευκαιρία να κάνει, ύστερα από πολύ καιρό, το καλό!

Επεισόδιο 12ο: «Ισόβια δεσμά»

Ο Μανώλης αναλαμβάνει να σταθεί πλάι στη Ρηνιώ, τις τελευταίες εβδομάδες της ζωής της, και αρχίζει να σκέφτεται τι θα απογίνει η μικρή Χριστίνα. Η ιδέα να τη μεγαλώσει εκείνος τρυπώνει στο μυαλό του, αμφιβάλλει ωστόσο για το αν είναι ικανός να αναλάβει μια τέτοια ευθύνη που θα του αλλάξει τη ζωή. Στο μεταξύ, η Μαρία κρατά στα χέρια της ένα μυστηριώδες γράμμα του Αντρέα προς τον Μανώλη, με άγνωστο περιεχόμενο. Αναρωτιέται αν πρέπει να το ταχυδρομήσει στον Μανώλη ή όχι, μη γνωρίζοντας ποιες αναπάντεχες εξελίξεις ενδέχεται να φέρει αυτό το γράμμα. Παράλληλα, ο Αντρέας δέχεται πιέσεις απ’ τον Χρόνη και απ’ τον Σταθακάκη να μη μιλήσει για όσα είδε στο επισκεπτήριο τη μέρα του μακελειού. Ίσως όμως ήρθε η ώρα να παλέψει για μια κάποια, έστω μικρή, λύτρωση.

Δείτε το τρέιλερ:

Όλα τα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα και στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX μετά την προβολή τους στην ΕΡΤ1.

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.