«Παγιδευμένοι» : Επιστρέφει τον Ιανουάριο με νέα συγκλονιστικά επεισόδια. Δείτε το teaser

Έχουν αγαπηθεί, έχουν συζητηθεί, έχουν καθηλώσει.

Οι «Παγιδευμένοι» επιστρέφουν στις 16 Ιανουαρίου, στις 22:00, με νέα συγκλονιστικά επεισόδια, για να συνεχίσουν την ανατρεπτική τους ιστορία και να κόψουν την ανάσα μας…

Δείτε το teaser:

Επόμενα επεισόδια: Ποιος δολοφονεί τον Άγγελο

Σύμφωνα με το youfly.com, o Άγγελος δολοφονείται εν ψυχρώ, η Άννα κατηγορείται για τον φόνο και όλοι οι πρωταγωνιστές βρίσκονται σε τεράστια σύγχυση…

Ο άνθρωπος που βοηθά τον Άγγελο να αποφυλακιστεί, στη σειρά Παγιδευμένοι, είναι -φυσικά- ο Κοσμάς.

Όλα θα ξεκινήσουν, όταν ο Άγγελος αισθανθεί μία αδιαθεσία στις φυλακές.

Ανήμπορος να σταθεί στα πόδια του, θα ζητήσει από τους φύλακες να τον οδηγήσουν στο κοντινότερο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου. Ο Αλέκος, βλέποντας τον γιο του ένα βήμα πριν τον θάνατο, αποφασίζει να τον βοηθήσει να γλιτώσει. Έτσι, σχεδιάζει την απόδρασή του, γράφοντας το τέλος του..

Η Άννα μαθαίνει για την απόδραση του Άγγελου και αναλαμβάνει δράση, χωρίς -φυσικά- να ενημερώσει νωρίτερα τον Δημήτρη. Τον περιμένει έξω από το νοσοκομείο, τον αρπάζει και τον οδηγεί σε ένα δάσος.

Το επόμενο πρωί, ο Άγγελος εντοπίζεται νεκρός και η Άννα με αμνησία.. Ποιος τον σκότωσε και τι ήθελε να πετύχει μέσα από αυτή την φρικτή πράξη; Μία νέα ιστορία μυστηρίου ξεκινά στα νέα επεισόδια…

Πολλοί τηλεθεατές αναρωτιούνται μήπως πίσω από τη δολοφονία του Άγγελου, κρύβεται ο πατέρας του ο Κοσμάς, στη σειρά Παγιδευμένοι. Από τον φόβο πως ο γιος του μόνο κακό θα κάνει όσο είναι ζωντανός κι εκτός φυλακής, οπλίζει και με βαριά καρδιά τον πυροβολεί.

Βέβαια, άλλοι υποθέτουν πως ο δολοφόνος είναι ο Γεράσιμος, στην προσπάθειά του να προστατεύσει την οικογένειά του.

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν ευθύνεται η Άννα, παρόλο που φυλακίζεται με βαριές κατηγορίες.

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.