Το μεγαλύτερο pre Christmas party στην Ομόνοια από την Klik Records και το Brown Lighthouse Athens

Η καρδιά της Αθήνας ήταν πάντα η Ομόνοια. Και τα Χριστούγεννα, είχε την τιμητική της. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχουν καταγραφεί στη μνήμη, εικόνες από κάποια παλιά, ελληνική ταινία, από κάποιο ντοκιμαντέρ, από ένα φωτογραφικό λεύκωμα, όπου ουρές αυτοκινήτων τυλίγουν σαν φίδι τη στολισμένη πλατεία, με τον κόσμο να κατακλύζει τα πεζοδρόμια, φορτωμένος με δώρα, ψώνια, τρόφιμα για τα οικογενειακά και φιλικά τραπεζώματα των ημερών. Νοσταλγία.

Τι και αν η μοίρα το έφερε, τέτοιες εικόνες να εκλείψουν για χρόνια; Η Αθήνα αλλάζει και η Ομόνοια πρωτοστατεί. Γίνεται προορισμός και ορμητήριο. Υποδέχεται τον κάθε επισκέπτη και τον προετοιμάζει για αυτά που θα αντικρύσει μέσα στην πόλη. Η Αθήνα σε σφηνάκι. Κάνεις τον κύκλο της και τα βλέπεις όλα. Ένα ανθρώπινο μελίσσι, πολύβουο, ασταμάτητο, ζωντανό 24/7. Μία πλατεία που συνυπάρχουν όλοι και όλα, με αρμονία πλέον. Ο ένας παίρνει από τον άλλο, δημιουργώντας μια μοναδική συνθήκη άξια μελέτης.

Η Ομόνοια έχει πια και το φάρο της. Brown Lighthouse Athens. Ακριβώς επάνω στην πλατεία, δίπλα στο μετρό και τα αθηναϊκά hot spots. Ένα ξενοδοχείο απαράμιλλης αισθητικής, με σύγχρονα baroque στοιχεία και μια έντονη χρωματική παλέτα που αποτελεί ένα απρόσμενο σκηνικό που εντυπωσιάζει ήδη από την είσοδο.

Την πρώτη έκπληξη θα ακολουθήσει το μυστήριο. Ανοίγεις την πόρτα δεξιά από το ασανσέρ και ανεβαίνεις τη σκάλα, θαυμάζοντας τις ‘’πονηρές’’ διακοσμητικές πινελιές που σε αναγκάζουν να τις προσέξεις. Προορισμός; Το άγνωστο; Χρειάζεται απλά να ανοίξεις την επόμενη πόρτα και θα μάθεις.

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου. Η Klik Records και η Gabba denim παρουσιάζουν ένα μοναδικό, απογευματινό, Χριστουγεννιάτικο event στην καρδιά της Αθήνας. Street Outdoors Soundsystem, Locke κ’ Lex (Athens) γεμίζουν, όπως πάντα, με την πιο updated χορευτική μουσική τον πρώτο όροφο του Lighthouse Athens, από τις 6 το απόγευμα και μέχρι τις 11 και μισή το βράδυ. Ένας συνδυασμός που δε χάνει. Το απόλυτο party των δρόμων της πόλης, ανεβαίνει στον πρώτο όροφο του Lighthouse Athens και υποδέχεται όλους εμάς για μία μοναδική εμπειρία.

Τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα Κυριακάτικο απόγευμα, πέρα από έναν εντυπωσιακό χώρο, ένα πολύχρωμο κοινό, “νόστιμα“ cocktail, “διαστημική“ μουσική και Χριστουγεννιάτικο mood;

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022. Brown Lighthouse Athens. Από τις 18:00 έως τις 23:30. Είσοδος 10€ με ποτό.

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.