Η Μαρίζα Ρίζου για λίγες παραστάσεις στο VOX

«Ένα live που μιλά για εκείνη τη ζόρικη διαδρομή που μάλλον δε γίνεται να παραλείψει κανείς, εάν θέλει να φτάσει στην ευγνωμοσύνη και τη βαθιά εκτίμηση της ζωής και ‘’Του Χωριού’’ του».

Η Μαρίζα Ρίζου έρχεται από τις 10 Φεβρουαρίου και για λίγες παραστάσεις στο VOX.

«Έφτασε η ώρα των live λοιπόν.

Πάντα με ανυπομονησία αλλά και με κάποιο φόβο και ανασφάλεια (είναι μέσα στο πρόγραμμα πια, το έχω αποδεχθεί). Αλλάζουμε στέκι φέτος και πάμε στο VOX που, απ’ ό,τι φαίνεται, θα είναι φωλιά καλλιτεχνών τους οποίους αγαπώ και θαυμάζω χρόνια. Είναι τιμή και χαρά μου λοιπόν που παίζουμε εκεί.

Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε ο 4ος δίσκος μου με τίτλο “Το Χωριό”. Παρέα με ένα μέρος του χωριού – τους πολύτιμους συνεργάτες μου δηλαδή – ετοιμάζουμε ένα live που μιλά για εκείνη τη ζόρικη διαδρομή που μάλλον δεν γίνεται να παραλείψει κανείς, εάν θέλει να φτάσει στην ευγνωμοσύνη και τη βαθιά εκτίμηση της ζωής και ‘’Του Χωριού’’ του. Πιο κοντά από ποτέ, πιο μαζί και ήρεμα από ποτέ με μοναδικό στόχο να είμαστε όντως παρόντες και να το χαρούμε.

Να είναι οι Παρασκευές μας σα να έχουμε μαζευτεί σπίτι και να τα λέμε, να συνδεόμαστε, να γελάμε, να κλαίμε, να ζούμε. Και να είναι όλα οκ και αποδεκτά.

Όλες τις Παρασκευές θα έχουμε μαζί μας δύο υπέροχα κορίτσια που θα μεταφράζουν το live στη νοηματική. Επίσης, ο χώρος θα είναι διαθέσιμος και προσβάσιμος σε αμαξίδια και ανθρώπους με αναπηρία.

Οραματίζομαι τη στιγμή που αυτό που μόλις έγραψα δε θα χρειάζεται να το γράψω, γιατί απλώς θα εννοείται.

Σας περιμένω, σας περιμένουμε.»

Μαρίζα Ρίζου

Συντελεστές:

Μάρκος Χαϊδεμένος: ενορχηστρώσεις / πιάνο
Παναγιώτης Κωστόπουλος: τύμπανα
Άγγελος Αϊβάζης: κιθάρα, τζουράς
Γιώργος Μουχτάρης: μπάσο
Σπύρος Νίκας: σαξόφωνο / κλαρίνο
Γιώργος Ταμιωλάκης: τσέλο

Επιμέλεια ήχου: Αγαπητός Καταξάκης / Ηλίας Καρούμπαλης
Επιμέλεια φωτισμού: Φίλιππος Τρέπας
Σκηνογραφική επιμέλεια: Ζωή Μολυβδά Φαμέλη
Σκηνοθεσία βίντεο: Σπύρος Μαλτέζος
Κινηματογράφηση: Βασίλης Κολοκύθας

Εισιτήρια:

Τιμές:

Α’ ζώνη: 30€
Β’ ζώνη: 25€
Γ’ ζώνη: 20€
Δ’ ζώνη: 20€
Bar όρθιων: 15€

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.