Ο Γιάννης Αγγελάκας μαζί με τους 100°C για 2 συναυλίες στο Fuzz Live Music Club

Ένα ταξίδι που ξεκινά από τις Τρύπες και φτάνει μέχρι το δίσκο «Έχω κέφια».

Ο Γιάννης Αγγελάκας, μαζί με τους 100°C, έρχονται για δύο συναυλίες, στις 17 και 18 Φεβρουαρίου στο Fuzz Live Music Club.

Οι εμφανίσεις του Γιάννη Αγγελάκα με τους 100°C μοιάζουν περισσότερο με γιορτή παρά με συναυλία. Όλοι τους δημιουργικοί, ανατρεπτικοί και κυρίως ανήσυχοι, παρασύρουν το κοινό σε ένα ταξίδι που ξεκινά από τις Τρύπες και φτάνει μέχρι το δίσκο «Έχω κέφια» που κυκλοφόρησε το 2022.

Λίγους μήνες μετά από μία καλοκαιρινή περιοδεία, με αποκορύφωμα την εμφάνισή τους στο Release Athens, και ένα χρόνο μετά το διπλό sold out στο Fuzz Club, θα ανταμώσουν το κοινό ξανά για ακόμα δυο βραδιές.

Τους 100°C αποτελούν οι: Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα, Αλέξης Αρχοντής στα τύμπανα, Γιώργος Αβραμίδης στην τρομπέτα, Ηλίας Μπαγλάνης στα πλήκτρα, Αλέξανδρος Κόντζογλου στην ηλεκτρική κιθάρα και ο Μιχάλης Καρανίκος στο τρομπόνι. Την επιμέλεια του ήχου έχουν ο Γιώργος Ταχτσίδης και ο Μίμης Κωνσταντινίδης.

Εισιτήρια:

Τιμές:

Η προπώληση ξεκινά στα 13€ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων

Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 15€

Στο ταμείο, αν απομείνουν εισιτήρια, η τιμή θα είναι 17€

Προπώληση εισιτηρίων:

Τηλεφωνικά στο 11876

Online στα fuzzclub.grviva.gr

Φυσικά σημεία / Καταστήματα Wind, Public, Media Markt, Ευριπίδης, Yoleni’s και Viva Spot Τεχνόπολης

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.