Επανακυκλοφορεί ο τελευταίος δίσκος του Θάνου Μικρούτσικου

Εξαντλήθηκε και επανακυκλοφορεί

«Χόρεψε Πάνω Στο Φτερό Του Καρχαρία» ο τελευταίος δίσκος που επιμελήθηκε ο μεγάλος μας συνθέτης Θάνος Μικρούτσικος επανακυκλοφορεί σε 2LP!H επανέκδοση σε βινύλιο του album «Χόρεψε Πάνω Στο Φτερό Του Καρχαρία» που κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group αποτελεί την τέταρτη έκδοση του album, μετά την πρώτη και δεύτερη έκδοση σε cd και φυσικά την πρώτη έκδοση σε 2LP που έγινε ανάρπαστη και εξαντλήθηκε αμέσως.

Τα έργα ερμηνεύουν οι κορυφαίοι ερμηνευτές: Χρήστος Θηβαίος, Κώστας Θωμαΐδης και Ρίτα Αντωνοπούλου.Στο πιάνο οι εξαιρετικοί σολίστες Μάξιμος Δράκος, Θοδωρής Οικονόμου και ο ίδιος ο συνθέτης. Στα πνευστά ο σπουδαίος Θύμιος Παπαδόπουλος.❝Εφτά. Σε παίρνει αριστερά, μην το ζορίζεις❞.LP 1:ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ – ΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥΚΑΡΑΝΤΙ – ΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥΕΣΜΕΡΑΛΔΑ – ΚΩΣΤΑΣ ΘΩΜΑΙΔΗΣKURO SIWO – ΚΩΣΤΑΣ ΘΩΜΑΙΔΗΣA BORD DE L’ ASPASIA – ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣΛΥΧΝΟΣ ΤΟΥ ΑΛΑΔΔΙΝΟΥ – ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣΜΑΡΕΑ – ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣΠΙΚΡΙΑ – ΚΩΣΤΑΣ ΘΩΜΑΙΔΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣCAMBAY’S WATER – ΚΩΣΤΑΣ ΘΩΜΑΙΔΗΣF.G. LORCA – ΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥΟ ΠΙΛΟΤΟΣ ΝΑΓΚΕΛ – ΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ LP 2: W.G. ALLUM – ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣΓΥΝΑΙΚΑ – ΚΩΣΤΑΣ ΘΩΜΑΙΔΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ – ΚΩΣΤΑΣ ΘΩΜΑΙΔΗΣΑΡΜΙΔΑ – ΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Ρ. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΡ. ΘΗΒΑΙΟΣ, Θ. ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣΕΝΑΣ ΝΕΓΡΟΣ ΘΕΡΜΑΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΙΜΠΟΥΤΙ – ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣΣΤ’ ΑΝΟΙΧΤΑ – ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣΟΙ ΕΦΤΑ ΝΑΝΟΙ ΣΤΟ S/S CYRENIA – ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ

Βρείτε το ΕΔΩ!

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.