Κυκλοφόρησε το trailer για το : «Squid Game:The challenge»

Το Squid Game: The Challenge έχει επιτέλους ημερομηνία κυκλοφορίας αφού το Netflix επιβεβαίωσε την άφιξη του ριάλιτι νωρίτερα φέτος.

Το Squid Game: The Challenge είναι ένα ριάλιτι που βασίζεται στην αρχική κορεάτικη  σειρά του Netflix, Squid Game. Ακριβώς όπως στη σειρά, το ριάλιτι θα έχει ανθρώπους που ανταγωνίζονται σε διαφορετικά παιχνίδια για να κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο. Θα παρακολουθήσουμε όμως τις βαρβαρότητες που σημάδεψαν τη σειρά;

Το Squid Game: The Challenge έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου και θα αποτελείται από 10 επεισόδια.

Courtesy of Pete Dadds/Netflix
Courtesy of Pete Dadds/Netflix

Το Netflix ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας μαζί με ένα τρέιλερ που μας δίνει μια γεύση για το τι να περιμένουμε. Το ριάλιτι θα έχει συνολικά 456 συμμετέχοντες που θα αγωνιστούν για το χρηματικό έπαθλο των 4.56 εκατομμυρίων, το οποίο είναι το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο στην ιστορία του ριάλιτι. Θα υπάρχει μόνο ένας νικητής που θα επιβιώσει από το Squid Game για να πάρει το χρηματικό έπαθλο.

Courtesy of Pete Dadds/Netflix
Courtesy of Pete Dadds/Netflix

Οι συμμετέχοντες φαίνονται να φορούν την πράσινη φόρμα με λευκές ρίγες και να εισέρχονται στην αρένα του παιχνιδιού. Μπορούμε επίσης να δούμε τους συντονιστές του παιχνιδιού με κόκκινα κοστούμια με μάσκες. Η εμβληματική γιγαντιαία κούκλα Squid Game φαίνεται επίσης στο βίντεο, για το παιχνίδι «πράσινο φως, κόκκινο φως» το οποίο θα είναι και το πρώτο στο ριάλιτι . Από το τρέιλερ των 50 δευτερολέπτων μπορούμε να δούμε ότι το ριάλιτι θα είναι ακριβώς όπως το Squid Game, φυσικά μείον τον βάναυσο αποκλεισμό.

Οι στρατηγικές, οι συμμαχίες και ο χαρακτήρας των συμμετεχόντων θα τεθούν σε δοκιμασία. «Το στοίχημα είναι μεγάλο, αλλά σε αυτό το παιχνίδι η χειρότερη μοίρα είναι να πας σπίτι με άδεια χέρια», αναφέρεται για τη σειρά του «Squid game».

Δεδομένου ότι το Squid Game: The Challenge προέρχεται από το ίδιο το Netflix, αναμένεται να είναι συναρπαστικό.

Δείτε το επίσημο trailer :

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.