«3ος όροφος» : Ληστεία στο σπίτι του Γιάννη και της Υβόννης

Ο Γιάννης και η Υβόννη αναζητούν τρόπο ώστε να μην ξεχνούν την επέτειό τους.

Στο μεταξύ, η ανθοδέσμη που λαμβάνει η Υβόννη από άγνωστο θαυμαστή, ταράζει τον Γιάννη ο οποίος  παθαίνει κρίση ηλικίας μέσα στη νύχτα επειδή την επόμενη μέρα έχει να κάνει εξετάσεις.

Το εκρηκτικό ζευγάρι πάντως, δεν αντιλαμβάνεται τους ληστές που εισβάλουν στο σπίτι τους και κλέβουν την τηλεόραση, ενώ οι ίδιοι βρίσκονται μέσα.

Οι περιπέτειες του Γιάννη και της Υβόννης στα νέα επεισόδια της 15λεπτης κωμικής σειράς «3ος όροφος» της ΕΡΤ1, από τη Δευτέρα 2 έως την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023, στις 21:15.

Δείτε το τρέιλερ:

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023, ώρα 21:15

Επεισόδιο 15ο: «Χαρούμενη επέτειος»
Ο Γιάννης και η Υβόννη έχουν επέτειο και την περνούν χωρίς ίχνος ενθουσιασμού αφού κανένας από τους δυο δεν το θυμάται. Μέχρι που αποφασίζουν να βρουν έναν τρόπο να μην την ξεχάσουν ποτέ.

Επεισόδιο 16ο: «Δίαιτα εξπρές»
Η Υβόννη έχει ξεκινήσει να κάνει μια δίαιτα και ο Γιάννης δεν είναι ιδιαίτερα χαρούμενος, καθώς το έχει πάρει υπερβολικά σοβαρά. Τους βλέπουμε να συζητούν τα θέματα της πολυκατοικίας, όπως κάθε φορά.

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023, ώρα 21:15

Επεισόδιο 17ο: «Η ανθοδέσμη»
Μια ανθοδέσμη για την Υβόννη έρχεται να ταράξει τον Γιάννη αφού αναρωτιέται ποιος της την έστειλε. Ζηλεύει παράφορα, λες και είναι ακόμα τριάντα χρονών, ενώ εκείνη δείχνει πιο άνετη.

Επεισόδιο 18ο: «Πάπια Πεκίνου στα κάρβουνα»
Η Υβόννη και ο Γιάννης συνεχίζουν να συζητούν για την ανθοδέσμη και μαθαίνουν το όνομα του άγνωστου θαυμαστή μέσα από το τηλεφώνημα του ίδιου. Οι δυο τους αποφασίζουν να βγουν για σουβλάκια στις 3 μ.μ.

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023, ώρα 21:15

Επεισόδιο 19ο: «Γιάννη θα λες και θα κλαις»
Ο Γιάννης παθαίνει κρίση ηλικίας μέσα στη νύχτα επειδή την επόμενη μέρα έχει να κάνει εξετάσεις. Η Υβόννη προσπαθεί να τον ηρεμήσει, αλλά εκείνος περνάει από το ένα πρόβλημα στο άλλο και θέλει κάποιος  να του πάρει την πίεση. Εκείνη προσπαθεί να τον ηρεμήσει και να καλμάρει τους φόβους του.

Επεισόδιο 20ο: «Εφιάλτης»
Ο Γιάννης βλέπει εφιάλτη, ενώ η Υβόννη προσπαθεί με τον Αντρέα να βγάλει νόημα από το παραλήρημά του.

Πέμπτη Οκτωβρίου 2023, ώρα 21:15

Επεισόδιο 21ο: «Μαθήματα καλής συμπεριφοράς»
Η Αντωνία φέρνει τον Θανάση στους παππούδες, ώστε εκείνη να πάει στον οδοντίατρο. Η ίδια είναι πολύ αυστηρή με τον γιο της αφού δεν θέλει να βλέπει τηλεόραση και να τρώει γλυκά. Ο Γιάννης, όμως, έχει άλλη άποψη και φροντίζει να μυήσει τον εγγονό του στους σωστούς τρόπους συμπεριφοράς.

Επεισόδιο 22ο: «Ληστεία»
Ληστές μπήκαν στο σπίτι του Γιάννη και της Υβόννης. Τους έκλεψαν την τηλεόραση. Εκείνοι δεν τους αντιλήφθηκαν, αν και βρισκόντουσαν μες στο σπίτι. Όμως, ο Γιώργος, ο γείτονας τους, επενέβη σωτήρια, αποσοβώντας τον κίνδυνο.

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023, ώρα 21:15

Επεισόδιο 22ο: «Ληστεία»
Ληστές μπήκαν στο σπίτι του Γιάννη και της Υβόννης. Τους έκλεψαν την τηλεόραση. Εκείνοι δεν τους αντιλήφθηκαν, αν και βρισκόντουσαν μες στο σπίτι. Όμως, ο Γιώργος, ο γείτονας τους, επενέβη σωτήρια, αποσοβώντας τον κίνδυνο.

Επεισόδιο 23ο: «Ευχαριστήριο δείπνο»
Ο Γιάννης και η Υβόννη καλούν τον Γιώργο και τη Νίκη, για να τους ευχαριστήσουν που τους βοήθησαν με τους ληστές. Ο Γιάννης μοιάζει να μη θέλει να μείνουν για πολύ,  ενώ ο Γιώργος κάνει αστεία και συμπεριφέρεται με ανάρμοστο τρόπο για την ηλικία του.

Guest: Στον ρόλο του Γιώργου, ο Γιάννης Μόρτζος και στον ρόλο της Νίκης, η Μαρίνα Γαζετά

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.