Γιάννης Κρητικός: «Τελευταία ακούω στο όνομα ‘Πότης’ λόγω της σειράς» (vid)

Μια αποκλειστική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» ο Γιάννης Κρητικός.

Ο «Πότης» από τη «Γη της Ελιάς» μίλησε για το πραγματικό του επώνυμο, την είσοδο στην υποκριτική αλλά και τα μελλοντικά σχέδιά του.

«Τελευταία ακούω στο όνομα ‘Πότης’ λόγω της σειράς. Μέχρι και η μάνα μου έχει μπερδευτεί και με έχει πει ‘Πότη’. Η διαφορά με τον ρολό μου στη ‘Γη της Ελιάς’ είναι ότι δεν είμαι κουτσομπόλης. Το κοινό είναι η υπερκινητικότητα, είμαι λίγο παραπάνω εκφραστικός από ό, τι θεωρώ ότι πρέπει. Δεν μπορώ να με βλέπω, να βλέπω τον εαυτό μου, καθόλου στην τηλεόραση».

Όσο για το πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική;

«Η υποκριτική προέκυψε μετά τη νίκη μου στο ‘Your Face Sounds Familiar’ το 2016. Η πρώτη πρόταση ήταν από τον Αλέξανδρο Ρήγα να συμμετέχω σε μία παράσταση. Μετά από 7 παραστάσεις μου ήρθε και η πρόταση για την τηλεόραση. Έχω κάνει σεμινάρια υποκριτικής αλλά δεν έχω σπουδάσει υποκριτική.

»Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει αρκεί να το κάνει σωστά. Έχουν υπάρξει ηθοποιοί που δεν είχαν βγάλει καμία σχολή, όπως η Ρένα Βλαχοπούλου. Θεωρώ τον εαυτό μου ‘εμπειροπράκτη’, μπορεί αύριο να θέλω να ασχοληθώ με τη μαγειρική», συμπληρώνει.

Ο αγαπημένος ηθοποιός αποκαλύπτει πως:

«Το ‘Κρητικός’ δεν είναι το πραγματικό μου επώνυμο, προέκυψε από ένα λάθος.

Ενώ μια λεπτομέρεια για την καριέρα του είναι ότι έχει δεχτεί πρόταση από την πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για να πλαισιώσει την ομάδα της.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: megatv.com

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.