«Μετά τη φωτιά» : Αντρέας, Λευτέρης, Nathan και Γιάννης μας μιλούν για τον ρόλο τους στη νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1 (vids)

Το «Μετά τη φωτιά» έρχεται τη Πέμπτη 5 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, στις 21:00 για να μας καθηλώσει με πλούσια πλοκή, συνεχείς ανατροπές και δυνατά συναισθήματα.

Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα, οι τέσσερις άνδρες που θα αλλάξουν τη μοίρα της Ιωάννας, της Ειρήνης και της Ανθής μάς παρουσιάζουν τον ρόλο τους στη νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1.

Απολαύστε τους Αντρέα Κωνσταντίνου, Λευτέρη Ελευθερίου, Nathan Thomas και Γιάννη Καράμπαμπα on camera!

 

 

 

Αντρέας Κωνσταντίνου

 

Λευτέρης Ελευθερίου

Nathan Thomas

 

Γιάννης Καράμπαμπας

Τρεις γυναίκες, η Ιωάννα (Ντόρα Μακρυγιάννη), η Ειρήνη (Άλκηστις Ζιρώ) και η Ανθή (Ελπίδα Νικολάου), μετά από μια καταστροφική πυρκαγιά, θα προσπαθήσουν να ξαναχτίσουν τις ζωές τους και να ακολουθήσουν τα αληθινά τους «θέλω». Θα καταφέρουν να ξαναγεννηθούν μέσα από τις στάχτες τους και να βρουν την πραγματική ευτυχία; Στο δρόμο τους, θα βρεθούν τέσσερις άνδρες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην πορεία τους. Ο Άρης (Λευτέρης Ελευθερίου) και ο Αλέξανδρος (Nathan Thomas) θα τις καταδιώξουν, θα τις εξαπατήσουν και θα προσπαθήσουν να τις καταστρέψουν. Ο Οδυσσέας (Ανδρέας Κωνσταντίνου) και ο Νίκος (Γιάννης Καράμπαμπας) θα τους δώσουν το χέρι τους, θα βρεθούν δίπλα τους και θα αγαπήσουν την αλήθεια τους.

Έντονα συναισθήματα και ανατροπές, ανείπωτα μυστικά, δυνατές ερωτικές ιστορίες και αλυσιδωτές συγκρούσεις, σε μια σύγχρονη σειρά που βασίζεται σε πραγματικό γεγονός που συνέβη στη Γαλλία το 1897.

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.