Άλκηστις Ζιρώ: Αποκαλύπτει προσωπικές στιγμές για τη ζωή της (vid)

Η Άλκηστις Ζιρώ η ηθοποιός από τη σειρά του Αlpha «Αγγελική» μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την προσωπική της ζωή στην εκπομπή Τhe 2Night Show της Δευτέρας 13/11 και αποκάλυψε προσωπικές λεπτομέρειες για τη ζωή της και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Μιλώντας για τον χωρισμό των γονιών της, αναφέρθηκε στην επιρροή που είχε αυτός στην αντίληψή της για τις σχέσεις. Πιστεύει ότι όταν ένα ζευγάρι διαπιστώνει ότι δεν είναι καλά μαζί, είναι καλύτερο να χωρίσουν παρά να μένουν μαζί με αναποδιές.

Αναφερόμενη στις δικές της σχέσεις, η ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι έχει αντιμετωπίσει απορρίψεις και χωρισμούς, όμως δεν έχει ταραχθεί από αυτά. Είναι συμφιλιωμένη με την απόρριψη και αντιμετωπίζει τις δυσκολίες με δύναμη και αισιοδοξία.

Ωστόσο, η Άλκηστις Ζιρώ αποκάλυψε ότι χρειάστηκε να ζητήσει βοήθεια από ειδικό ψυχικής υγείας κατά τη διάρκεια μίας κρίσης πανικού. Εκείνη την περίοδο, είχε αποφασίσει να αντιμετωπίσει τις εντάσεις και τα προβλήματά της, και είναι ευγνώμον για την ψυχοθεραπεία που επιλέγει. Αν και την ξεκίνησε μετά από πολλά χρόνια, τη θεωρεί πολύτιμη για την προσωπική της ανάπτυξη και τον αγώνα της με τις κρίσεις πανικού.

Έκανε επίσης έκκληση στο κόσμο να μη περιμένει τόσο καιρό για να ζητήσει βοήθεια, αν αισθανθεί ότι τη χρειάζεται κάποιος. Οι κρίσεις πανικού και οι εσωτερικές συγκρούσεις μπορούν να είναι κουραστικές και εμπλέκουν πολλές πτυχές της ζωής.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.