Ελένη Φιλίνη: «Μπορεί να είμαι το μόνο sex symbol που ποτέ δεν…» (vid)

Μια αποκλειστική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» η Ελένη Φιλίνη.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την σχέση της με τον χρόνο, την άρνηση σε γυμνές φωτογραφήσεις και την υιοθεσία που δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει.

«Η απιστία είναι πολύ κουραστικό πράγμα, μια ταλαιπωρία. Εν αγνοία μου δεν ξέρω τι μπορεί να έχει γίνει. Κανείς δεν μπορεί να αποφύγει τον χρόνο, είναι ευλογία να μεγαλώνεις ενώ κάθε μέρα χάνεται νέος κόσμος».

Για την προσωπική της ζωή σημειώνει:

«Η προσωπική μου ζωή αφορά εμένα και κανέναν άλλον. Ο πατέρας μου δε με έχει ‘κανακέψει’ ποτέ λόγω της δουλειάς του και το ότι είχε φύγει στο εξωτερικό για χρόνια. Δεν ήμουν ποτέ το κακομαθημένο κορίτσι».

Για τις γυμνές φωτογραφήσεις λέει:

«Μπορεί να είμαι το μόνο sex symbol που υπήρξε ποτέ και δεν έκανα γυμνό. Είχα πολλές προτάσεις για γυμνές φωτογραφήσεις, ήμουν ένα φρέσκο και δροσερό κορίτσι. Ήξερα ότι αν έκανα γυμνή φωτογράφηση δε θα άρεσε στην οικογένειά μου. Μου έχουν προτείνει πολλά εκατομμύρια για γυμνή φωτογράφηση».

Όπως λέει η ίδια:

«Είχα δεχθεί σεξουαλικές παρενοχλήσεις. Είμαι άγριο παιδί, δε σηκώνω πολλά πολλά. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που μπορείς εύκολα να με ‘κάνεις καλά’».

Για την υιοθεσία

Η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρεται και στην υιοθεσία που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει ποτέ.

«Δε με φοβίζει ούτε με ‘ξεφοβίζει’ κάτι στον γάμο. Είχα σχέσεις που ήταν σαν γάμοι. Δε μου πέρασε ποτέ το κομμάτι της μητρότητας από το μυαλό. Όταν ήμουν μικρή, είχαμε σκεφτεί με τη μητέρα μου να υιοθετήσουμε ένα παιδί, να το ‘σώσουμε’. Δεν μπορούσα να υιοθετήσω παιδί επειδή ήμουν ανύπαντρη».

Η Ελένη Φιλίνη πρωταγωνιστεί για δεύτερη χρονιά στο θέατρο «Αυλαία» στην παράσταση «Η κοριτσιέρα των βούρλων».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: megatv.com

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.