Φόνοι Στο Καμπαναριό: Με άρωμα «Σασμού» και «Παράδεισου Των Κυριών» το σημερινό επεισόδιο (Sneak Preview & Trailer)

Η επίλυση του μυστηρίου συνεχίζεται σήμερα στις 21:00 με το 4ο επεισόδιο της αστυνομικής κωμωδίας του Alpha “Φόνοι Στο Καμπαναριό”.

Απόψε, οι συνεχόμενες απουσίες της Ηγουμένης (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου) απ’ τη μονή βάζουν σε υποψίες την αδερφή Αρσινόη (Ρένια Λουιζίδου). Η Ηγουμένη αναγκάζεται να της αποκαλύψει τη μυστική της έρευνα και την παίρνει μαζί της στην επόμενη αποστολή. Σοφιανός (Γιωργής Τσουρής) και Τσακαλάκης (Βαγγέλης Δαούσης) αξιοποιούν τα ευρήματα του ιατροδικαστικού πορίσματος και μαθαίνουν σημαντικές πληροφορίες για τη ζωή του Αγγέλου. Παράλληλα, ο Σταμάτης (Κώστας Μαγκλάρας) φοβάται ότι η αστυνομία θα φτάσει στα ίχνη τους και πιέζει τον Καραΐσκο (Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης) να σταματήσουν να ασχολούνται με τον φόνο του Πέτρου. Λίγο αργότερα μία απ’ τις μοναχές δέχεται επίθεση εντός της μονής.

Το σημερινό επεισόδιο περιλαμβάνει απολαυστικές guest εμφανίσεις από τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο, στο ρόλο του ιδιοκτήτη ενός ινστιτούτου μεταμόσχευσης μαλλιών, από τον Μιχάλη Αεράκη στο ρόλο ενός γείτονα με πριόνι και από την Βάλια  Παπακωνσταντίνου, τη σύζυγο του Γιωργή Τσουρή, η οποία θα υποδυθεί την πρώην γυναίκα του στη σειρά!

Δείτε εδώ Σοφιανό και Τσακαλάκη να επισκέπτονται το ινστιτούτο μεταμόσχευσης μαλλιών

Οι “Φόνοι Στο Καμπαναριό” είναι σε σκηνοθεσία του Αντώνη Αγγελόπουλου και σενάριο των Νίκου Τσιάμη, Νίκου Μήτσα και Παναγιώτη Χριστόπουλου.

Πρωταγωνιστούν οι Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Ρένια Λουιζίδου, Άννη Θεοχάρη, Μένη Κωνσταντινίδου, Λυδία Τζανουδάκη, Γιωργής Τσουρής, Βαγγέλης Δαούσης, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Κώστας Μαγκλάρας, Περικλής Αλμπάνης, Νικόλας Απέργης, Αντριάνα Ανδρέοβιτς.

Δείτε εδώ το trailer

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.