Φόνοι Στο Καμπαναριό: Ποια μοναχή έχει κατηγορηθεί για δολοφονία; (Trailer)

Άλλο ένα συναρπαστικό επεισόδιο της αστυνομικής κωμωδίας του Alpha “Φόνοι Στο Καμπαναριό” έρχεται απόψε, Σάββατο 19/11, στις 21:00 και νέα στοιχεία για το παρελθόν των μοναχών έρχονται στο φως, ξεδιαλύνοντας (ή περιπλέκοντας) ακόμα περισσότερο το μυστήριο στη μονή της Αγίας Θεοδούλης.

Η επίθεση με τηγάνι που δέχτηκε η Ηγουμένη (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου) οδηγεί την αδερφή Αρσινόη (Ρένια Λουιζίδου) στο συμπέρασμα ότι ο δράστης των εγκλημάτων της μονής βρίσκεται ανάμεσα στις μοναχές. Εντωμεταξύ, Καραΐσκος (Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης) και Σταμάτης (Κώστας Μαγκλάρας) επισκέπτονται την Αγία Θεοδούλη με στόχο να βρουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στην καλόγρια που κρατά τη λύση του μυστηρίου. Την ίδια στιγμή, Ηγουμένη και αδερφή Αρσινόη επισκέπτονται το γυμναστήριο που σύχναζε ο Αγγέλου για να μάθουν περισσότερες πληροφορίες ενώ Σοφιανός (Γιωργής Τσουρής) και Τσακαλάκης (Βαγγέλης Δαούσης) φτάνουν σε μία νέα αποκάλυψη  που ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα: μία απ΄ τις μοναχές της Αγίας Θεοδούλης είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για δολοφονία!

Δείτε το τρέιλερ:

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.