Κατερίνα Κούκα «Μην Ανοίγεις Πληγές» : Με ροκ διάθεση δια χειρός Θεοφάνους

Η Κατερίνα Κούκα και ο Γιώργος Θεοφάνους μοιράζονται μαζί μας το «Μην Ανοίγεις Πληγές», ένα ακόμα κομμάτι από τη δισκογραφική τους σύμπραξη, που κυκλοφορεί, μαζί με music video – έκπληξη, από την Panik Platinum.

Το «Μην Ανοίγεις Πληγές» είναι ένα λαϊκό μελωδικό, αλλά και ρυθμικό κομμάτι, μια εμπνευσμένη δημιουργία μουσικής και στίχου του Γιώργου Θεοφάνους, που η Κατερίνα Κούκα ερμηνεύει με τη χαρακτηριστική κι αγαπημένη φωνή της. Το single, το δεύτερο που αποκαλύπτεται από τη συνεργασία της Κατερίνας Κούκα με τον Γιώργο Θεοφάνους, μετά το επιτυχημένο «Αν Δεν Είσαι Εσύ», συνοδεύεται από music video όπου η σπουδαία τραγουδίστρια εμφανίζεται διαφορετική απ’ ότι έχουμε δει μέχρι σήμερα κι άκρως ανανεωμένη. Στο video, η Κατερίνα Κούκα μας μεταφέρει μέσα από εικόνες όλο το συναίσθημα του «Μην Ανοίγεις Πληγές», με rock outfit και πλαισιωμένη από μπάντα, κεντρίζοντας τα βλέμματα. Τη σκηνοθεσία έκανε ο Alex Κωνσταντινίδης.

Βρείτε το «Μην Ανοίγεις Πληγές» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:Spotify: https://spoti.fi/47Aun6ZiTunes/Apple Music: https://apple.co/49GB34ODeezer: https://bit.ly/49MqXiI

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.