Μαρίνα Σάττι για Eurovision : «Θέλω να χορέψει η Ευρώπη μαζί μου» (vid)

H εκπρόσωπος της χώρας μας στην επερχόμενη Eurovision Μαρίνα Σάττι έδωσε εχθές (Τρίτη 14/11) την πρώτη συνέντευξη της στην εκπομπή ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4 της ΕΡΤ.

Η συνέντευξη έγινε με φόντο την Ακρόπολη καθώς εκεί έγιναν τα γυρίσματα για το εισαγωγικό βίντεο που στέλνουν οι αποστολές των χωρών του συμμετέχουν στην φετινή Eurovision

Η νεαρή καλλιτέχνιδα εξέφρασε την επιθυμία την να παρουσιάσει νέα πράγματα στο διαγωνισμό σε σχέση με αυτά που έχει πραγματοποιήσει έως σήμερα ενώ ως αγαπημένο της καλλιτέχνη από την Eurovision ανέφερε τον Mahmood (Ιταλία 2019, 2022)και από τις δικές μας συμμετοχές έκανε τη διαφορά και ανέφερε το S.A.G.A.P.O του Μιχάλη Ρακιντζή.

Η Μαρίνα Σάττι δήλωσε πως ακόμα δεν έχει αισθανθεί κάποιο άγχος για την αποστολή που ανέλαβε και συνεχίζει να δουλεύει με την ίδια προσήλωση στην μουσική της.

Δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενη με το project που αναλαμβάνει ειδικά μετά την στήριξη του κόσμου και των συνεργατών της. Όπως δήλωσε μάλιστα η αγάπη του κόσμου την έκανε να νιώθει εθνικός ήρωας, καθώς ο στόχος της για μια καλή παρουσία στην Eurovision γίνεται πλέον στόχος όλου του Ελληνικού κοινού.

Όπως τόνισε η Μαρίνα Σάττι, βλέπει τον στόχο της Eurovision τμηματικά, συγκεκριμένα αυτή την στιγμή επεξεργάζεται διάφορες ιδέες για το concept της συμμετοχής της μαζί με τους συνεργάτες της, και ακούει τα υποψήφια τραγούδια που της έχουν σταλεί, αναφέροντας μάλιστα πως μέσα από αυτά γνώρισε αρκετούς νέους παραγωγούς που δεν γνώριζε πριν. Στον τύπο έχει διαρρεύσει ότι ήδη η δημόσια τηλεόραση έχει λάβει 50 τραγούδια και μένει όλο αυτό να επιβεβαιωθεί.

Στόχος της φετινής εκπροσώπου μας όπως δήλωσε είναι να δημιουργήσει για την Eurovision ένα project το οποίο να εκπροσωπεί την Ελλάδα της γενιάς της, την νέα Ελλάδα, και όχι την στερεοτυπική εικόνα που έχουν ίσως οι ξένοι για την Ελλάδα, με σκοπό οι ξένοι να μπορέσουν να ταυτιστούν και να χορέψουν μαζί του. Διευκρίνισε πως την μουσική δεν μπορεί να την δει σαν πρωτάθλημα ούτε να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό από αυτό που είναι η ίδια. Απέκλεισε μάλιστα το ενδεχόμενο να εμφανιστεί με αγγλόφωνο power pop τραγούδι.

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.