Μιχάλης Ρακιντζής, Σοφία Αρβανίτη και Σοφία Βόσσου στο απόλυτο 90’s Βest Οf (anti-aging music) party, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Το πιο δυνατό πάρτυ της πόλης, δεν σταματά, απλά αλλάζει ημέρα.

Το απόλυτο Βest of 90’s πάρτυ που έχει ξεσηκώσει την Αθήνα, με τον Μιχάλη Ρακιντζή, την Σοφία Αρβανίτη και τη Σοφία Βόσσου αφού ολοκλήρωσε τις Σαββατιάτικες εμφανίσεις του, παίρνει παράταση και μας περιμένει κάθε Παρασκευή στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, από τις 24 Νοεμβρίου.

Το anti-aging πρόγραμμα τους ενώνει γενιές και μας θυμίζει τους λόγους που τους έχουμε αγαπήσει. Τα σπουδαία τραγούδια, την ενέργεια και την ειλικρίνεια τους, μαζί με μερικές από τις καλύτερες αναμνήσεις μας.

Για πρώτη φορά αυτοί οι τρεις αγαπημένοι καλλιτέχνες βρίσκονται στην ίδια σκηνή σε ένα ασταμάτητο καταιγισμό μεγάλων επιτυχιών, που θα μας συγκινήσει, θα μας σηκώσει όρθιους να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε.

Αξέχαστα τραγούδια σαν το «Mωρό μου Φάλτσο», το «Μη μου μιλάς για καλοκαίρια», το «Φιλαράκι», το «Μες τα δυο της μάτια», το «Κάνε μια ευχή», το «Μόνη περπατώ», την «Άνοιξη», το «Πεθαίνω στην ερημιά», το «Η καρδιά μου», το «Εγώ και ο Πουφ» και τόσα άλλα που εγγυώνται μια μουσική παράσταση που δεν θα σταματήσουμε να τραγουδάμε σαν μια παρέα.

Έναρξη : 22:30
Τιμές για εισιτήριο θέασης: 15€ bar, 30€ τραπέζι
Προπώληση: more.com. Κρατήσεις: 210 9315600

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη 171 21
Τηλέφωνο: 21 0931 5600

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.