Ο Πιέρρος Πατουχέας παρουσιάζει την πρώτη του σόλο παράσταση «Γελάνε και οι πέτρες» στον Κινηματογράφο Βακούρα

Οπλισμένος με καυτά αστεία, μπόλικο ενθουσιασμό και ένα γεωλογικό σφυρί για να σπάσει τον πάγο, ο Πιέρρος Πατουχέας έρχεται αυτό το φθινόπωρο στον Κινηματογράφο Βακούρα για να αποδείξει πώς υπάρχουν αστεία που κάνουν μέχρι και τις πέτρες να γελάνε.

Παρατηρώντας τους ανθρώπους και την καθημερινότητα μίας μεγάλης πόλης, σχολιάζει όλα εκείνα που απασχολούν κάθε άτομο που πάτησε τα 25, αλλά ποτέ δεν τόλμησε να το παραδεχτεί: τον δαίμονα του τυπογραφείου, τους νέους γονείς (μαμάδες του Facebook), τις αναπαραγωγικές συνήθειες του χταποδιού, τις γιαγιάδες στο χωριό, τον Πικάσο και τη Φουρέιρα.

Πολυεπίπεδη και καυστική, η παράσταση «Γελάνε και οι πέτρες» είναι ο μονόλογος ενός late-early adult που θα μπορούσε να κάνει αυτή τη συζήτηση μπροστά στον καθρέφτη, αλλά προτιμά να μοιράζεται τις σκέψεις του με το κοινό.

Πρεμιέρα Τρίτη 21 Νοεμβρίου και κάθε δεύτερη Παρασκευή (8 Δεκεμβρίου και 22 Δεκεμβρίου).

Σημείωση: Κανένα έμβιο ον δεν βασανίστηκε κατά τη διάρκεια της δοκιμής του υλικού. Ορυκτά και πετρώματα έδωσαν τη συγκατάθεση τους με όρο τη διατήρηση της ανωνυμίας τους. Η ανταπόκριση στα αστεία ήταν ενθουσιώδης. Μετά από έγκριση, μεταφέρουμε δηλώσεις ενός παγωμένου απολιθώματος: «Ο κωμικός με έσπασε».

 

Ο Πιέρρος Πατουχέας είναι Stand Up κωμικός από το 2015 και γεωλόγος από το 2014. Κανένας δεν πίστευε σε αυτόν τον συνδυασμό, αλλά τελικά κατάφερε να κάνει και τις πέτρες να γελάνε.

Έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις στην Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, την Κατερίνη, τη Λάρισα και σε άλλες πόλεις.

Διοργανώνει παραστάσεις και Open Mics από το 2016 και είναι ιδρυτικό μέλος της κωμικής συλλογικότητας Homo Comedius. Είναι επίσης ιδρυτικό μέλος της CrazyDuckComics.

Το “Γελάνε και οι πέτρες” είναι η πρώτη του σόλο παράσταση.

 

 

 

Πιέρρος Πατουχέας

«Γελάνε και οι πέτρες»

Κινηματογράφος Βακούρα

Ιωάννου Μιχαήλ 8, Θεσσαλονίκη

Έναρξη: Τρίτη 21 Νοεμβρίου

Επόμενες παραστάσεις: Παρασκευή8 Δεκεμβρίου και Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου

 

Ώρα: 21.30

Είσοδος: 6 ευρώ

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310 233665

Εισιτήρια: more.com

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.