Το ειδικό τεύχος της Vogue Greece αφιερωμένο στην Μαρία Κάλλας

Η κορυφαία υψίφωνος Μαρία Κάλλας, που γεννήθηκε πριν από 100 χρόνια, αποτέλεσε μια από τις πιο επιδραστικές μορφές της όπερας παγκοσμίως και συνεχίζει να γίνεται πηγή έμπνευσης για τους αναγνώστες της Vogue Greece.

Το ειδικό τεύχος της Vogue Greece Δεκεμβρίου είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένο στη ζωή και την πορεία της Μαρίας Κάλλας με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από τη γέννηση της.

Μέσα από ένα πλούσιο και συλλεκτικό περιεχόμενο, οι αναγνώστες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τη μυθιστορηματική διαδρομή της κορυφαίας Ελληνίδας τραγουδίστριας. Από τις αρχές της καριέρας της στην Ελλάδα μέχρι τις μεγάλες επιτυχίες της στην παγκόσμια σκηνή, η Μαρία Κάλλας άφησε μια μοναδική κληρονομιά πίσω της.

Η Vogue Greece Δεκεμβρίου κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, 26 Νοεμβρίου, μαζί με την εφημερίδα Καθημερινή ένα ειδικό τεύχος όπου οι αναγνώστες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στη Μαρία Κάλλας, παρέα με την αγαπημένη τους ημερήσια εφημερίδα.

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.