Θέμης Αδαμαντίδης: Ο αδελφός του αποκάλυψε αξέχαστες συγκινητικές στιγμές στο “Σπίτι με το Mega” (vids)

Η εκπομπή «Σπίτι με το Mega» επέστρεψε στις τηλεοπτικές οθόνες το Σάββατο 18 Νοεμβρίου με μια ανανεωμένη εικόνα και δυνατούς καλεσμένους.

Οι παρουσιαστές Ρούλα Κορομηλά και Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχθηκαν τον Θέμη Αδαμαντίδη, έναν αγαπημένο ερμηνευτή που έχει μας ταξιδέψει με τη φωνή του εδώ και χρόνια.

Στο πλαίσιο μιας αυθεντικής λαϊκής βραδιάς, ο Θέμης Αδαμαντίδης ερμήνευσε τις μεγάλες επιτυχίες του που όλοι έχουμε αγαπήσει και έχουμε τραγουδήσει μαζί του.

Η εμφάνιση του καλλιτέχνη ήταν συγκινητική, αφού είχε ως καλεσμένο έκπληξη τον αδελφό του, Τάσο Αδαμαντίδη. Ο Τάσος μπήκε στο πλατό και μοιράστηκε με το κοινό τρυφερές και άγνωστες ιστορίες από τις ζωές τους.

Ο ίδιος δεν έκρυψε την έντονο συναισθηματικό του κόσμο για τον αγαπημένο του αδελφό από την πρώτη στιγμή. «Ήμουν ο άγγελος του, αυτός που τον μεγάλωσε μέχρι τα 14 του. Εγώ τον πήγαινα για βόλτες, τον μάθαινα να τραγουδάει, να οδηγεί, τα πάντα. Όλα, μέχρι τα 14 που ήμασταν μαζί. Ήταν μια τρέλα. Τραγούδαγε τόσο όμορφα, αλλά ήταν μικρός, η φωνή του ήταν ψιλή. Πολύ ψιλή φωνή και τσίριζε ελαφρώς. Ήταν απόλυτα σωστός, αλλά η φωνή του δεν είχε ωριμάσει ακόμα.

Είναι το παιδί μου, δεν είναι μόνο ο αδελφός μου. Είναι σαν παιδί μου. Ανάμεσά μας υπάρχει μόνο αγάπη. Δεν είχαμε ποτέ τίποτα άλλο με όλα τα αδέλφια», δήλωσε με βουρκωμένα μάτια ο αδελφός του Τάσος Αδαμαντίδης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.