Το απολαυστικό βίντεο της Finos Film για το 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο (vid)

Η Finos Film δημοσιεύσε ένα απολαυστικό βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή τη διεξαγωγή του 40ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας.

Το βίντεο περιλαμβάνει σκηνές από αγαπημένες ελληνικές ταινίες της Finos Film, όπου οι πρωταγωνιστές επιδίδονται σε τρέξιμο.

Η Finos Film διαθέτει μια πλούσια κινηματογραφική κληρονομιά με πολλές αξέχαστες ταινίες. Μέσα από το βίντεο, μπορούμε να θυμηθούμε την ατμόσφαιρα και την ποιότητα των ελληνικών ταινιών που έχουν γίνει κλασικές και αγαπημένες δεκαετίες τώρα.

Οι σκηνές των ταινιών που περιλαμβάνονται στο απολαυστικό βίντεο είναι: «Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες», «Ένα Κορίτσι για Δύο», «Η Χαρτοπαίχτρα», «Φωνάζει ο Κλέφτης», «Ο Ηλίας του 16ου», «Ένας Νομοταγής Πολίτης», «Μερικοί το Προτιμούν Κρύο», «Είκοσι Γυναίκες και Εγώ», «Η Θεία από το Σικάγο», «Ο Τσαρλατάνος», «Το Σωφεράκι», «Ο Εχθρός του Λαού», «Ένας Ξένοιαστος Παλαβιάρης», «Νόμος 4000» και «Οι Γερμανοί Ξανάρχονται»

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.