Οι All Saints επιστρέφουν με νέο άλμπουμ!

Δεύτερο comeback μέσα σε λίγα χρόνια ετοιμάζουν οι All Saints με ακόμη ένα άλμπουμ. Μια πρώτη γεύση θα πάρουμε από το πρώτο single «One Strike» που καταφτάνει στις 26 Φεβρουαρίου. Το νέο άλμπουμ ακούει στον τίτλο «Red Flag» και αναμένεται σε κυκλοφορία στις 6 Απριλίου από την London Records. Παραγωγός του άλμπουμ είναι ο K-Gee ενώ θα ακούσουμε κομμάτια και των Utters, Hutch και Invisible Men.

Οι All Saints έγιναν γνωστές μέσω της πρώτης τους επιτυχίας «Never Ever» στα τέλη των 90s, ενώ από τότε μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει τρια άλμπουμ («All Saints», «Saints and Sinners», «Studio 1» και μια συλλογή. Η μεγαλύτερη τους επιτυχία μέχρι σήμερα ήταν το «Pure Shores» το οποίο συμπεριλαμβανόταν στο soundtrack της ταινίας «The Beach» με πρωταγωνιστή τον Leonardo di Caprio. To 2001 έκαναν το πρώτο τους μεγάλο διάλειμμα και ακολούθησαν σόλο καριέρες. Το 2006 όμως ήρθε η επανένωση και το τρίτο τους άλμπουμ «Studio 1» το οποίο δεν έκανε ανάλογη επιτυχία και το συγκρότημα έφυγε από την Parlophone. Μετά από χρόνια έκαναν κάποιες εμφανίσεις σε φεστιβάλ, ενώ το 2014 συναντήθηκαν επί σκηνής με τους Backstreet Boys. Η περιοδεία και οι Backstreet Boys ήταν η αφορμή για νέο υλικό.

Μιλώντας στο i-D η Shaznay Lewis, μέλος του συγκροτήματος, η οποία έχει γράψει το κομμάτι μαζί με τον παραγωγό Hutch αναφέρει: «Έχει να κάνει με τις συζητήσεις που είχα με την Nicole τότε, όταν είχε θέματα στην προσωπική της ζωή και ως φίλη εμπνεύστηκα ώστε να γράψω γι’ αυτό. Όταν γράφεις τραγούδια, τα πάντα έχουν να κάνουν με το συναίσθημα»
Η Nicole Appleton ήταν παντρεμένη 6 χρόνια με το πρώην μέλος των OASIS, Liam Galagher, αλλά όπως λένε οι All Saints το «One Strike» δεν γράφτηκε για το διαζύγιο τους.

Το «One Strike» είναι ένα τραγούδι που μιλάει όταν τα πράγματα αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Για την ώρα μπορούμε να ακούσουμε μόνο 10 δεύτερα μέσω twitter από το νέο ήχο των All Saints.

https://twitter.com/AllSaintsOffic/status/692293600781176833

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

eighteen − 12 =

Ads