Έντεκα χρόνια μετά από την κυκλοφορία του, «ζωντανεύει» στις οθόνες μας, σε ζωντανή ηχογράφηση από την μουσική της παράσταση στο GAZI LIVE, ένα από τα μεγαλύτερα τραγούδια της καριέρας της Νατάσσας Μποφίλιου, το «Έν Λευκώ»

Ένα τραγούδι-ορόσημο στην καριέρα της αγαπημένης ερμηνεύτριας, που χρόνο με τον χρόνο απέκτησε διαχρονική αξία και λατρεύτηκε περισσότερο από τους ακροατές, ενώ εκτελεί μοναδικά σε κάθε live της η Νατάσσα Μποφίλιου σε μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη και σε στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Το «Εν Λευκώ» ήταν το δεύτερο δισκογράφημα της Μποφίλιου που κυκλοφόρησε το 2007 από την Μικρή Άρκτο, ενώ μέσα στο cd-single υπήρχε και το κομμάτι «Συννεφιά».

Το κομμάτι βρίσκεται στο νέο διπλό live album «Μπελ Ρεβ Live» μαζί με άλλες 20 δημιουργίες (+1 διασκευή) της αγαπημένης δημιουργικής τριάδας του ελληνικού τραγουδιού. Μέσα στη δουλειά αυτή συνυπάρχουν τα κομμάτια: Εν Λευκώ, Το μέτρημα, Με τσιγάρα βαριά, Οι μέρες του φωτός, Σ’ έχω βρει και σε χάνω, Η καρδιά πονάει όταν ψηλώνει, Βαβέλ, Τα μεθύσια, Μέχρι το τέλος, Κοίτα εγώ, Στην επόμενη ζωή κ.α.

Επιπροσθέτως, συμπεριλαμβάνονται και 7 κομμάτια από το DIESI in Concert που ηχογραφήθηκαν στο στούντιο του σταθμού, με αφορμή τα 20 χρόνια του ΔΙΕΣΗ 101,3.

Το άλμπουμ κυκλοφορεί με τη σφραγίδα της Feelgood Records.

Απολαύστε το!

Tags:

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

seven − six =

Ads