Αργύρης Αγγέλου: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη στον Νίκο Βέρτη (vid)

Ο Αργύρης Αγγέλου, μετά τα σχόλια… που «έσουρε» χθες στον Νίκο Βέρτη, με αφορμή τις δηλώσεις του καλλιτέχνη στο «People», έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη καθώς αγνοούσε ότι η συνέντευξη ήταν παλιά.

«Μιλήσαμε χθες για τον Νίκο Βέρτη και τις περιβόητες δηλώσεις. Γράφτηκε λοιπόν ότι αυτές οι δηλώσεις έγιναν το 2014 στο περιοδικό People που το αναφέραμε κι εμείς εδώ και το οποίο δεν υπάρχει πια. Ένας άνθρωπος δεν αναρωτήθηκε -και καλά οι έξω που δεν είναι η δουλειά τους-, οι μέσα στα sites που έχουν την πληροφορία, δεν αναρωτήθηκαν ότι το People εδώ και πέντε χρόνια δεν υπάρχει. Δεν προβληματίστηκε ένας άνθρωπος;

Εμείς πέσαμε στη λούμπα, όπως έπεσαν όλοι. Και τηλεοπτικές εκπομπές έπεσαν… Παρόλα αυτά, δεν είναι ότι δεν έγιναν οι δηλώσεις, ότι βγάλαμε τρελό τον άνθρωπο… Και σχολιάζει ένα κόμμα πως όταν έγιναν οι δηλώσεις το 2014, δεν άνοιξε ρουθούνι. Παρόλα αυτά, μέσα στην άγνοια μας ζητάμε ένα συγγνώμη γιατί πέσαμε στην παγίδα που έπεσαν όλοι» είπε ο Αργύρης Αγγέλου στη ραδιοφωνική του εκπομπή.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.